Valittu määrä ylitti varastosaldon

Nopea 1-3 päivän toimitus!
Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksista!

Paras valikoima naisten ja miesten edullisia vaatteita!

TOIMITUSTAVAT

X-GLOBE.FI tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1-3 arkipäivää matkahuollon toimipisteisiin. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan ilmoitamme siitä asiakkaalle viipymättä puhelimitse tai sähköpostilla.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä x-globe.fi - verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu@x-globe.fi tai puhelimitse 08222129 (ma-pe 10-18)

4. X-globe.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy x-globe.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta syystä. Esim. yleisen liikenteen häiriintyminen tai muusta vastaavasta toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. 

5. Toimitus ainoastaan Suomeen, emme toimita ulkomaille. Unfortunately we do not deliver abroad.

Tarkemmat toimitus ehdot:

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1-3 arkipäivää matkahuollon toimipisteisiin. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimituseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimella mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Toimitustavat

-Nouto lähimmästä matkahuollosta tai lähikaupasta 4,90€

Nouda pakettisi lähimmästä lähikaupasta (Siwa, Valintatalo tai euromarket) tai matkahuollosta. Sinulle ilmoitetaan paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi matkahuollon toimipisteestä heti saapumispäivänä. Ota henkilötodistus mukaan kun noudat lähetystä.

-Nouto Raahen ja Ylivieskan myymälästä 0€. Ilmoitamme asiakkaalle tekstiviestillä, kun tuote on noudettavissa.

-Matkahuollon kotiinkuljetus 14.90€  Matkahuolto tuo paketin kotiovelle. Jakelu sovitaan puhelimitse.

Kun annatte sähköpostiosoitteenne tilaajatietoihin saatte matkahuollon seurantanumeron toimitusvaiheessa sähköpostiinne, jolla voitte seurata tilauksenne etenemistä.

-Yli viidenkymmenenyhdeksän euron (59€) arvoiset toimitukset ilman toimitusmaksua(ei koske kotiin kuljetusta). Jos palautat osan tuotteista ja tilauksen arvo jää alle viisikymmentäyhdeksän euroa, perimme toimitusmaksun.

PALAUTUS

Yleistä:

Palautus myymälään 14 päivän sisällä tilauksesta on aina ilmainen.

Sovita tuotetta ennekuin irroitat tuotelaput. Palautettavassa tuotteessa tulee olla alkuperäiset tuotelaput paikoillaan. Tuotelapun irroittaminen tuotteesta on ostopäätös.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan. Mikäli Tuotteen saatuasi huomaat siinä jotain kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita, ilmoitathan niistä viipymättä meille sopiaksesi vaihdosta tai palautuksesta. Huomioi tuotetta sovittaessasi ettei siihen tartu tuoksuja, tahroja tai esim. eläinten karvoja. Emme ole velvollisia ottamaan vastaan asiakaspalautuksina tuotteita jotka ovat vahingoittuneita tai käytettyjä.

Jos tarpeen , vaihto ja palautus onnistuu helposti x-globe:n kanssa asioidessasi.

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautus/vaihto tapahtuu paketin mukana saapuvalla palautuslomakkeella.

Laita palautuspakettiin mukaan tilauskuitti.

Palauttaminen on ilmaista. Huomioithan kuitenkin, että ilmaisten toimitusten raja on 59€. Jos tilauksesi arvoksi palautuksen jälkeen jää alle 59€ lisätään toimituskulut 4,90€, mikäli tilauksesi toimitettiin matkahuollon kautta.

Palautusaikaa on 14 vuorokautta siitä lähtien, kun tuote lähtee varastosta.

Palautus paketti matkaa meille 2-4 arkipäivää.

Palautukset käsitellään n.2 arkipäivän sisällä paketin saapumisesta. Emme vastaa Matkahuollon kuljetuksesta aiheutuvista viivytyksistä.

Ensimmäisestä palautuksesta ja vaihdosta aiheituvat toimituskulut menevät kokonoisuudessaan x-globe.fi:n maksettavaksi. Jos vaihdat tai palautat tuotteita samalta tilaukselta useammin kuin kerran , ensimmäisen vaihdon tai palautuksen toimituskulut menevät x-globe.fi:n maksettavaksi, seuraavista vaihdoista tai palautuksista aiheituvat toimituskulut maksat asiakkaana itse.

Pyydämme palauttamaan tuotteet asiakaspalautuksena samaan paikkaan josta paketit on noudettu osoitteeseen:

x-globe.fi/Muoti-Sim Oy 

Laivurinkatu 15

92100 Raahe

Matkahuollon palautustunnuksemme on 9526210

Sama palautus oikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

-Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)

-Tilaajan tunniste tiedot (nimi/tilausnumero)

-Haluatteko palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle(ja hyvitämme mahd. eroituksen).

-Rahojen palautus tapahtuu Klarnalta, josta tulee teille sähköpostiin viesti, johon vastaamalla voi antaa tilinumeron.

TILAUKSEN PERUMINEN

Asiakas voi perua tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa.

Tilauksen perumisesta tulee aina ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu@x-globe.fi tai soittamalla numeroon 08222129. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös x-globe.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

Noutamattomista paketeista aiheutuu x-globe.fi:lle huomattavia kuluja. Lain nojalla (11211/2013) pidätämme oikeuden laskuttaa aiheutuneet kulut asiakkaalta, jos toimitettuja paketteja palautuu meille noutamattomina. Laskutettava kulu on 19€ per noutamaton paketti, sisältäen toimituskulut, palautuskulut ja käsittelykulut. Huomiothan pakettisi noutoajan ja ilmoitathan meille, jos et pääse noutamaan pakettiasi noutoajan puitteissa.

Yhteystiedot

asiakaspalvelu@x-globe.fi /08-222129

x-globe.fi/Muoti-Sim Oy

Laivurinkatu 15

92100 Raahe