Valittu määrä ylitti varastosaldon

Nopea 1-3 päivän toimitus!
Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksista!

Paras valikoima naisten ja miesten edullisia vaatteita!

TOIMITUSEHDOT

ASIAKASTIEDOT

Asiakkaan tulee ilmoittaa tilatessa nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä toimitusosoite. Tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

HINNAT JA TUOTETIEDOT

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja. Toimituksen hinta määräytyy toimitustavan mukaan. Toimitusmaksu ilmoitetaan ostoskorissa tilauksen yhteydessä.

Kaikki hinnat ja tuotetiedot ovat sitoumuksetta. X-globe.fi varaa oikeuden hinnoittelu-ja tuotevirheisiin sekä mahdollisten toimitusvaikeuksien sattuessa kaupan peruuttamiseen ja purkamiseen.

 

TILAUKSEN SITOVUUS

Kauppasopimus astuu voimaan, kun asiakas on tilaussivulla vahvistanut sopimusehdot ja hyväyksynyt tilauksen.

KULUTTAJASUOJA

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14  vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus käyttämättömille tuotteille. Tuotepalautukset asiakaspalautuksena maksutta matkahuollon toimipisteiden kautta. Muista pyytää kuitti jossa on lähetystunnus.

Koska samoja tuotteita myydään myös myymälöissämme, pakkaus ei välttämättä ole alkuperäinen . Tuotteet tulee palauttaa samassa pussissa/paketilla kuin ne on vastaan otettu, hyvin teipattuna kiinni. Hinta ja tuotetietolappuja ei saa irroittaa. Jos tuote on vioittunut johtuen huonosta pakkaamisesta, emme hyväksy palautusta. Jos palautettavaa tuotetta on käytetty, arvon alenema on 100%.