Valittu määrä ylitti varastosaldon

Nopea 1-3 päivän toimitus!
Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksista!

Paras valikoima naisten ja miesten edullisia vaatteita!

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste. 

Rekisterinpitäjä

Muoti Sim OY, Laivurinkatu 15, 92100 Raahe. Y-tunnus 0937014-7

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

asiakaspalvelu@x-globe.fi

Rekisterin nimi

x-globe.fi verkkokaupan rekisteriseloste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on x-globe.fi/Muoti-Sim Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä tilauksien hallinta ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Sekä suoramarkkinointi tarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköposti
  • Tilausten tiedot
  • Tilausten seurantakoodit

Säännönmukaiset tietolähteet

Verkkokauppa ja siihen liittyvät järjestelmät sekä lisäksi verkkokaupan markkinointiin liittyvät kampanjat.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi).

Tietoja voidaan luovuttaa nähtäväksi rekisterissä oleville henkilöille tarkistusta varten. Tiedot voidaan poistaa järjestelmästä pyydettäessä.

Rekisterin suojauksen periaatteet

X-globe:n verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallenettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syötämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keionojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö täytyy tehdä kirjallisena, allekirjoitettuna ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle osoitteeseen asiakaspalvelu@x-globe.fi tai postitse x-globe, laivurinkatu 15, 92100 raahe. Tarkastusoikeus on maksuton kerran vuodessa, lisä tarkistus pyynöistä veloitamme 19€ käsitelymaksun/kerta. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinoinnissa, kieltopyyntö tulee lähettää sähköpostilla, osoitteeseen asiakaspalvelu@x-globe.fi

Asiakkuuden päättyminen

Asiakas voi koska tahansa päättää verkkokaupan asiakkuutensa ilmoittamalla siitä myymälään (sähköpostitse, henkilökohtaisesti tai puhelimella). Tai erota postituslistalta klikkamaalla sähköpostiviestissä olevaa peruutuslinkkiä. Asiakkaan tiedot poistetaan järjestelmästä kun asiakas on ilmoittanut päättävänsä asiakkuuden tai ilmaissut halukkuutensa tietojen poistoon.

Vastuuhenkilöt

Tietosuoja-asioista x-globe.fi verkkokaupassa vastaa Markus Tamio.