Valittu määrä ylitti varastosaldon

Nopea 1-3 päivän toimitus!
Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksista!

Paras valikoima naisten ja miesten edullisia vaatteita!

Miesten neuleet

Miesten neuleet monipuoliseen käyttöön

Miesten neuleet ovat oivallisia valintoja tyylitietoiselle miehelle, jota voi käyttää sellaisenaan päällysvaatteena viileämpinä kesäpäivinä tai lämmittävinä kerroksina kireimmilläkin pakkasilla. Neuleita on lisäksi helppo yhdistellä kauluspaitoihin muodollisemman asukokonaisuuden luomiseksi, mutta ne sopivat erinomaisen hyvin myös rentoon asuun.

Laadukas neule palvelee pukijaansa uskollisesti pitkäänkin, kun sitä hoidetaan oikein. Neuleet ovat materiaaleiltaan melko herkkiä, joten niiden pesun ja kuivatuksen suhteen on syytä olla huolellinen ja noudattaa annettuja ohjeita pitkän käyttöiän varmistamiseksi. 

Miesten neuleet ja neuletakit laatumerkkien mallistoista

Miesten neuleet olemme valikoineet huippumerkeiltä ja löydättekin verkkokaupastamme Makian ja Petrol industries laadukkaat neulepaidat ja -takit. Useimmat neuleista ovat 100% puuvillaa ja tarkempaa tietoa tuotteista löytyy niiden omilta sivuilta. Myös mallit olemme valikoineet niiden suosion mukaisesti ja kattaa niin korkeammat kaulukset, hupparimallit, perinteiset neulepaidat kuin myös vetoketjulliset neuletakit. Värimaailma on perinteisiä, miesten suosimia tummia sävyjä, mutta pelkkään mustaan tai harmaaseen ei missään nimessä tarvitse tyytyä!

Tutustu valikoimaan ja tilaa suositut miesten neuleet itsellesi tai lahjaksi!

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.