Valittu määrä ylitti varastosaldon

Nopea 1-3 päivän toimitus!
Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksista!

Paras valikoima naisten ja miesten edullisia vaatteita!

MAKSUTAVAT

VERKKOPANKIT JA LUOTTOKUNTA

Verkkopankki- ja luottokorttimaksut käsittelee Klarna AB.

 

Palautus oikeus

Teillä on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, jota käyttäessänne voitte asioida suoraan myyjän kanssa. 

 

Klarna checkout

Klarna Checkout- Palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat klarna lasku, klarna tili, korttimaksut(Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut(Op,nordea, Säästöpankki, POP, Aktia) - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna-Checkout palvelua hyväksyt Klarna AB:n(556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löytyvät kassalta. mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh.09 425 99770 (ark. klo. 9:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi

Klarna lasku - 14 päivää maksuaikaa

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteet laskulla. Saat sähköpostiisi laskun, jossa on 14 päivää korotonta maksuaikaa.

Et voi tilata tuotteita laskuun silloin, kun tilaat tuotteen jollekkin toiselle tai olet muutoin antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterissä olevan osoitteesi.

Kun valitset laskun maksutavaksesi, tarkistamme luotto- ja osoitetietosi.

Osamaksu - Klarna tili

Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valisemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Lue lisää osamaksu vaihtoehdoista täältä: https//klarna.com/fi#account

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää klarna Oy:lle

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksu tiliehdot osoitteessa: klarna.com/fi/ehdot

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa www.klarna.com